Muutoksia lisenssimaksuissa

Olemme siirtyneet alv:n piiriin 1.1.2020 alkaen. Muutos koskee kirjaamismaksua, tekijänpalkkiota sekä Näytelmät.fi-lisenssiä ja näytelmien postitusta.

NÄYTELMÄT.FI -LISENSSIMAKSUT

Toukokuusta 2020 lähtien toimitamme Näytelmät.fi -lisenssilaskut joko sähköpostilla tai verkkolaskuna. Lasku toimitetaan sähköpostilla samaan sähköpostiosoitteeseen, johon käyttäjä saa ilmoituksen jäsenyyden vanhenemisesta. Jos haluat laskun verkkolaskuna, ilmoitathan siitä osoitteeseen info@sunklo.fi

Jatkossa käyttäjä saa noin kuukautta ennen jäsenyyden vanhentumisesta ilmoituksen sähköpostilla. Lähetämme laskun muutaman päivän sisällä ilmoituksen lähtemisestä. Pyydämme odottamaan laskua ennen lisenssin maksamista.

Jos olet saanut huhtikuun puolella vanhanmallisen sähköpostin, jossa lasku on viestin lopussa, voit maksaa lisenssin vielä näiden tietojen perusteella. Jos haluat lisenssilaskusta uuden laskun, ilmoita asiasta Sunklon toimistoon.

HINNASTO

Näytelmät.fi -lisenssimaksut pysyvät samoina. Lisenssi lunastetaan aina vuodeksi kerrallaan.

Teatterit
Käyttöluvan vuosihinta teattereille on 165 euroa (sis. alv 10 %) kerrottuna teatterin näyttämöiden lukumäärällä (esim. 2 näyttämöä on 330 euroa). Teatterin käyttölupa voidaan myöntää ainoastaan oikeushenkilölle (esim. yhdistys tai osakeyhtiö, jolla on Y-tunnus).

Ohjaajat
Käyttöluvan vuosihinta ohjaajille on 77 euroa (sis. alv 10 %).

Opettajat
Käyttöluvan vuosihinta opettajille on 99 euroa (sis. alv 10 %). Opettaja on velvollinen toimittamaan saamansa laskun oma-aloitteisesti laskutettavalle taholle, kuten koululle, kunnalle tai kaupungille.

Suomi